Iedereen deed het echt samen. Dat is één van de eerste gedachten die bovenkomen als wij terug denken aan carnaval 2023. Natuurlijk hebben we jaren in de zaal gestaan en hele mooie feesten gevierd, maar als Prins en Prinses hebben we geleerd wat de werkelijke waarde van carnaval is. Het heeft zo veel meer waarde dan alleen gezamenlijk hossen.

230221prinsenpaar

Het staat buiten kuif dat we alle feestvierders willen bedanken voor vier onvergetelijke dagen. Het is waanzinnig om te zien hoe de zaal meegaat als een zee van mensen. Maar achter de schermen is er sprake van een veel grotere wereld. Zo willen we Erwin, Jurjen, Merlin en Arthur danken dat zij ons er doorheen hebben gesleept. Maar ook de Raad van Elf, de narren, het bestuur en al die andere medewerkers hebben laten zien hoe veel er gedaan wordt om van vier dagen carnaval iets bijzonders te maken.

Ook voor de mensen die niet bij onze feesten konden zijn. Juist bij die bezoeken hebben we indrukwekkende ervaringen opgedaan die ons in het hele leven gaan bijblijven. Vooral op die momenten hebben we gemerkt dat carnaval en de vertegenwoordigers van carnaval voor anderen een wereld van verschil kunnen maken. Wij zijn dankbaar dat we op dat vlak ook een rol hebben mogen vervullen.

Maar het blijft niet alleen bij de mensen van de vereniging en alle mensen die we mochten ontmoeten als Prins en Prinses. Ook een groot woord van dank aan Marion; de vriendin van Gertjan. Zij stond voor het oog van het publiek misschien op de achtergrond, maar voor ons was ze van onschatbare waarde.

Wij hebben in onze periode als Prins en Prinses ervaren hoe carnaval bindt. Daarom ook een woord van dank aan de mensen die ons hebben gevraagd, want zij gaven ons toegang tot een periode die heel dierbaar zal blijven. Als we ooit over bijvoorbeeld veertig jaar over deze periode gaan vertellen, laten we zeker foto’s zien en vertellen vol warmte over een geweldige vereniging. Op die foto’s staan niet alleen de medewerkers, maar ook de mensen in de zaal, in de optocht en langs de weg bij de optocht. Zodoende willen we u allemaal ontzettend bedanken.

Prins Gertjan I en Prinses Eline I.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.