Hoezo in de stemming komen? Hoezo opwarmen of indrinken? De jongeren van Rossumdaerp en wijde omgeving gingen op zondag helemaal los vanaf het moment dat zij binnenkwamen. En mede dankzij Het Feestteam, FeestDJ Ruud en de vaste DJ’s der Rossumdaerpers Remco en Laurens hielden zij dat zelfs vol tot het bittere einde. Met de conditie van de feestvierders was dus niets mis.

Het Feestteam stond al om half negen ’s avonds op de bühne en had de stemming er daarmee direct inzitten. Bij wijze van spreken: als vanouds hadden zij de uitpuilende Rossumburcht in hun ban. Welk nummer zij ook brachten, hun publiek kende het en zong uitbundig mee. Het enthousiasme spatte er vanaf. Dat ging meteen daarna door, want toen konden de feestvierders niet alleen uit hun dak gaan met FeestDJ Ruud, maar sommigen ook nog naar huis met zwembanden met eendjes van de artiest en zijn mc.


En voor wie het te warm werd of te vol was daar nog altijd het partycafé, waar DJ Wesley voor een gezellige avond zorgde met nummers die iedereen kende. Daarmee werd het op alle plekken in De Rossumburcht weer een prachtig feest, waarmee eveneens de twaalf tot zestienjarigen weten dat zij erbij horen en De Rossumdaerpers ook met hen feest wil vieren.


Natuurlijk werden ook de mooist verkleedde feestvierders gehuldigd. De eerste prijs was voor De Lichtjes van Me and my bitches. Tweede werden de Ooievaar en de Baby van Thomas Holtman en Lucas Jonker. Verder waren twee derde plaatsen. Eén voor de Commissie Licht en Geluid en de andere voor Daisy, Else en Evi.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.